Nyheter2019-03-12T18:00:52+02:00

Velkommen til oss!

I våre butikker finner du bibler i forskjellig form og farge og et rikt utvalg av kristne bøker fra alle de kristne forlagene. Ønsker du Bibel med eget navnetrykk i gull kan du få dette levert raskt. Vi har også kristen film og musikk, samt gaver med mening.

Vi ønsker også å ha en del gaver fra lokale kunstnere, og har bl.a. håndlagede kort fra Magnhild Mo, håndlagede diktbøker fra Synnøve Virkesdal, glasskunst fra Astri Vadla Ravnås og applikerte bilder fra Brit Valheim.

Den største gleden man kan ha er å gjøre andre glad, men det er også viktig å unne seg selv en gave i blant. Alle menigheter og kirker som ønsker å handle hos oss får egne avtaler og fraktfri levering.

Du er hjertelig velkommen inom en av våre butikker enten det er i Sandnes, Egersund, Drammen eller Tønsberg. Håper vi ses! Hilsen Jorun og Helge Brunstad, Tore og Heidi Christine Kransberg

LES MER

Nytt butikk lokale i Drammen

Bibelbutikken Drammen åpnet sine nye lokaler lørdag 8. februar. Lokalene ligger kun 50 meter vest fra Bragernes Torg.

«Vi har fått en mer sentral beliggenhet og like stor butikk, til en mye lavere husleie» forteller Butikksjef Heidi Christine Kransberg som ønsker deg hjertelig velkommen innom!

TV-reklame

Bibelbutikken har nå i mars sin første TV-reklame som vises på Kanal 10 Norge. Kanal 10 Norge sender på satellitt og er en av de 2 store kristne TV-kanalene i Norge. Du finner den også på www.kanal10.no

I reklamen får du en liten smakebit på hvilke varer vi har i butikkene, og hvor vi holder til i Norge.

Vi håper dette skal være med å gjøre Bibelbutikkene enda mer kjent i Norge.

Utvalgte titler fra MAMMUT-SALGET!

Mammutsalget er bokbransjens største boksalg og varer til neste lørdag, 16.3.

Av over 800 titler har vi plukket ut de bøkene som er interessante for oss som kristen nisjebokhandel å forhandle. De 19 bøkene du finner i vedlagte brosjyre: De fleste ble utgitt i 2017 og har meget gode tilbud. De spenner vidt, både i innhold og målgruppe. Ta deg derfor tid til å lese vedlagte fyldige beskrivelse av bøkene.

Spesielt vil vi fremheve disse tre bøkene:

«Bibelfortellinger for barn» av Svein Tindbergs fikk noe diskusjoner når den kom på markedet. Den er preget av Tindbergs livlige fantasi og gir utvilsomt en ny opplevelse av bibeltekstene for både barn (fra 6 år) og voksne. Den gir likevel en sannferdig fremstilling både av Det Gamle og Det Nye Testamente. Denne boka koster vanligvis kr 399,- og har Mammut-pris kr 199,- (kun bokmål).

«Min aller første Barnebibel» av Jarle Waldemar er laget i kartong for aldersgruppen 1-6 år. Svært mange kjenner Jarle Waldemar, som tidl. var bosatt i Sandnes, og har utgitt en imponerende menge gode bøker og musikkvideoer for barn og voksne. Her fortelles våre 20 mest kjente bibelfortellinger levende og lett forståelig. Ordinær pris kr 229,-. Mammutpris kr 99,-

«Røff guide til Bibelen» av Alf Kjetil Walgermo (kulturredaktør i Vårt Land) fikk terningkast 6 i Stavanger Aftenblad når den kom ut i 2017. Ordinær pris på innbundet utgave er kr 369,- Mammutprisen er kr 169,-

Velkommen til en hyggelig handel! Vi kristne bokhandlere (18 i hele Norge) er helt avhengig av at dere som menigheter og kristne organisasjoner velger å handle gjennom oss.

Flere BIBELBUTIKKER!

Senhøsten 2018 inngikk Jorun og Helge Brunstad samarbeid med Heidi Christine og Tore Kransberg om å bygge opp en kjede med kristne bokhandlere sammen.

Sammen driver de nå Bibelbutikkene som består av butikker i; Sandnes, Egersund, Drammen og Tønsberg.

Jorun og Helge Brunstad er nye i bokbutikk bransjen etter at de tok over tidligere Sandnes kristelige bokhandel for ca. 2 år siden. Den har de pusset opp i lyse fine farger, og fått ny belysning på plass. Butikken ser nå svært innbydende ut. Sommeren 2018 ble det bestemt at de skulle ta over tidligere Vatne Bokhandel i Egersund. Der er det også pusset opp i lyse farger, og ny belysning på plass.

Heidi Christine og Tore Kransberg tok over tidligere

Vivo Bokhandel i Drammen sommeren 2016. Butikken er flyttet noen ganger men har nå gode lokaler i 1. etasje på Folkets Hus i Drammen sentrum. Der flyttet de inn september 2017.

Sammen etablerte ekteparene Brunstad og Kransberg Bibelbutikken Tønsberg AS som åpnet opp 21. november. Butikken ligger i Storgaten 43, men inngang fra Møllegaten midt i Tønsberg sentrum. For Tore Kransberg er dette en drøm som er gått i oppfyllelse. Han var med å kjøpe restene etter konkursen i Vivo sommeren 2016, og var den som fysisk pakket ned butikken i Tønsberg. Helt siden da har han drømt om å pakke den opp igjen. Det var samarbeidet med ekteparet Brunstad som har gjort dette mulig.

Nå er arbeidet begynt med å samkjøre 4 butikker med felles vareutvalg, annonsering og rutiner.

Vi er spent på å se fortsettelsen!