Senhøsten 2018 inngikk Jorun og Helge Brunstad samarbeid med Heidi Christine og Tore Kransberg om å bygge opp en kjede med kristne bokhandlere sammen.

Sammen driver de nå Bibelbutikkene som består av butikker i; Sandnes, Egersund, Drammen og Tønsberg.

Jorun og Helge Brunstad er nye i bokbutikk bransjen etter at de tok over tidligere Sandnes kristelige bokhandel for ca. 2 år siden. Den har de pusset opp i lyse fine farger, og fått ny belysning på plass. Butikken ser nå svært innbydende ut. Sommeren 2018 ble det bestemt at de skulle ta over tidligere Vatne Bokhandel i Egersund. Der er det også pusset opp i lyse farger, og ny belysning på plass.

Heidi Christine og Tore Kransberg tok over tidligere

Vivo Bokhandel i Drammen sommeren 2016. Butikken er flyttet noen ganger men har nå gode lokaler i 1. etasje på Folkets Hus i Drammen sentrum. Der flyttet de inn september 2017.

Sammen etablerte ekteparene Brunstad og Kransberg Bibelbutikken Tønsberg AS som åpnet opp 21. november. Butikken ligger i Storgaten 43, men inngang fra Møllegaten midt i Tønsberg sentrum. For Tore Kransberg er dette en drøm som er gått i oppfyllelse. Han var med å kjøpe restene etter konkursen i Vivo sommeren 2016, og var den som fysisk pakket ned butikken i Tønsberg. Helt siden da har han drømt om å pakke den opp igjen. Det var samarbeidet med ekteparet Brunstad som har gjort dette mulig.

Nå er arbeidet begynt med å samkjøre 4 butikker med felles vareutvalg, annonsering og rutiner.

Vi er spent på å se fortsettelsen!