Mammutsalget er bokbransjens største boksalg og varer til neste lørdag, 16.3.

Av over 800 titler har vi plukket ut de bøkene som er interessante for oss som kristen nisjebokhandel å forhandle. De 19 bøkene du finner i vedlagte brosjyre: De fleste ble utgitt i 2017 og har meget gode tilbud. De spenner vidt, både i innhold og målgruppe. Ta deg derfor tid til å lese vedlagte fyldige beskrivelse av bøkene.

Spesielt vil vi fremheve disse tre bøkene:

«Bibelfortellinger for barn» av Svein Tindbergs fikk noe diskusjoner når den kom på markedet. Den er preget av Tindbergs livlige fantasi og gir utvilsomt en ny opplevelse av bibeltekstene for både barn (fra 6 år) og voksne. Den gir likevel en sannferdig fremstilling både av Det Gamle og Det Nye Testamente. Denne boka koster vanligvis kr 399,- og har Mammut-pris kr 199,- (kun bokmål).

«Min aller første Barnebibel» av Jarle Waldemar er laget i kartong for aldersgruppen 1-6 år. Svært mange kjenner Jarle Waldemar, som tidl. var bosatt i Sandnes, og har utgitt en imponerende menge gode bøker og musikkvideoer for barn og voksne. Her fortelles våre 20 mest kjente bibelfortellinger levende og lett forståelig. Ordinær pris kr 229,-. Mammutpris kr 99,-

«Røff guide til Bibelen» av Alf Kjetil Walgermo (kulturredaktør i Vårt Land) fikk terningkast 6 i Stavanger Aftenblad når den kom ut i 2017. Ordinær pris på innbundet utgave er kr 369,- Mammutprisen er kr 169,-

Velkommen til en hyggelig handel! Vi kristne bokhandlere (18 i hele Norge) er helt avhengig av at dere som menigheter og kristne organisasjoner velger å handle gjennom oss.